Julklappstips till löpare

Förra året tipsade jag om saker jag själv saknade: skruvdubbar, en bra mössa osv. I år består julklappstipsen av utrustning som jag haft mest nytta av det senaste året.

Julklappstips till  löpare

  • Foam roller
    Efter att ha använt vattenfyllda PET-flaskor, brödkavlar och diverse pappersrör köpte jag till sist en foam roller. Jag fastnade för The Grid Foam Roller. Den är behändig storleksmässigt. Man kommer högre upp än med en PET-flaska vilket gör att det blir lättare att rulla/massera sina trötta och stela muskler.
  • Sportslick
    Inte världens sexigaste klapp, men Sportslick gör jobbet. Fötter (och andra kroppsdelar) håller sig blås- och skavfria. Sportslick är vaselinens Rolls Royce om du frågar mig.
  • Träningskläder i merinoull
    Merinoull värmer även när det blir fuktigt osv. För mig är dock stinkfaktorn den största fördelen. Jag och mina ”vanliga” träningskläder stinker efter ett träningspass. Jag stinker betydligt mindre när jag använder merinoullsplagg. Alla i min omgivning jublar…

Tåstrumpor är givetvis en stående favorit när det gäller löparprylar.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.