Salomon Trail Tour satsar på marathon

Gröna spåret, NackareservatetMikael på Stigarna publicerade tidigare idag en lista på Salomon Trail Tours alla datum för 2013. Jag har lyckats missa alla Salomons tidigare tävlingar, men blir genast lite extra intresserad när 3 lopp har 42 km som distans.

Kullamannen (11/5), Stockholm, Hellasgården (24/8) och Umeå (15/9) ska alltså ha en marathondistans förutom 21 km och 5 km. Planeringsmässigt ligger Stockholm och Umeå helt rätt i tiden för mig. Jag kan dessutom med största sannorlikhet bo gratis i Umeå. Nästa år blir det kanske en debut på Trail Touren.

Mig veterligen så är tävlingen vid Hellasgården ett helt nytt arrangemang. Jag har ju snurrat runt i Nackareservatet de senaste året och gillar verkligen terrängen där. Det kan bli något riktigt bra det här.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

One thought on “Salomon Trail Tour satsar på marathon

  1. Kullamannen kommer att vara 45+ kilometer enligt arrangörerna även om banan inte är helt spikad än. Lägg 1500-2000 höjdmeter därtill. Kul!

Comments are closed.