Oktober: Säsongsavslutning och tåtrubbel

Lil ToePå pappret såg oktober ut att bli en toppenmånad, men ack så fel det blev. Sörmland Ultras no show följdes av två veckors kamp med en trilskande lilltå. Jag trodde aldrig i hela mitt liv att jag skulle sitta och älta om en tå som jag gjort.

Tävlingssäsongen är slut, tror jag iaf. Dags att återvända till skrivbordet och smida nya planer. 2013 består just nu av TEC, Jättelångt och AXA Fjällmaraton. Åland Marathon blev en enda stor påminnelse om att det är läge att klura ut varför jag springer lopp och vilka lopp jag ska fokusera på i framtiden. Årets plan var ju att springa färre men längre lopp. Det blev väl inte riktigt så med facit i hand.

Jag ska försöka klämma in så mycket terränglöpning som möjligt innan snön kommer. I övrigt vet jag faktiskt inte hur grundträningen kommer se ut.

Summering oktober

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Oktober: Säsongsavslutning och tåtrubbel

  1. Tråkigt med tån, inget vidare när kroppen trilskas om det så är en iiten tårackare.

Comments are closed.