Något blått… Redo för Jubileumsmarathon

Startnummer 2725 Jubileumsmarathon

Jag har ändra mig angående dagens klädsel. Prioriterar komfort för att kunna njuta av loppet fullt ut. Det blir mitt beprövade linne som hängt med på ett antal lopp som får rycka in idag med. Temat blir blågult helt enkelt.

UltratåIgår kväll tappade jag min stortånagel på vänster fot. Inte optimalt med tanke på dagens påfrestningar, men samtidigt bättre än att den hade lossnat under loppet och åkt omkring i skon. Sportslick och tåstrumpor borde rädda situationen.

Kl. 13:58 går starten för startgrupp 2… Milen passeras på 53 minuter, halvmaran på 1:52 och i mål sub 3:45?

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.