The Swedish 100 mile Challenge – Silver List

The Swedish 100 mile Challenge SilverThe Swedish 100 mile Challenge-listan har uppdaterats efter TEC 100 och jag är nu med på silverlistan. 100 miles-utmaningen som startades efter Black River Run innehöll sedan tidigare tre stycken silverlöpare. Nu är vi åtta totalt: Ann-Sofi Forsmark, Henrik Lowemark, Anders Hasselgren, Jard Bringedal, Linda Bengtsson, Peter Carlmark, Patrik Hernwall och jag.

Efter GAX 100 är det dags att vara bland de första på guldlistan. Jag vet inte om jag orkar satsa på den finaste diamantlistan i utmaningen. Då blir jag tvungen att ta mig an Black River i höst igen och sedan klara av det nystartade Arctic Ultra i Arvika nästa vinter. Samtidigt är jag inne i ett bra flow. Ska klura lite på hur jag ska göra.

Mer info hittar du här.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Twitter, Google och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

  • Coyntha

    Det är klart du ska göra det!
    (jag ska försöka komma upp på silver delen * viskar*)

    • Det vore kul så klart, men det är samtidigt jobbigt att ha allt bokat så lång tid framåt.

  • Du är varmt välkommen till Arctic Ultra. Skulle bli en fin utmaning i din serie av tuffa lopp.